Vrijwilligers van Defensie in Phuket testen allemaal negatief op drugs

Phuket -

Vrijwilligers van defensie in Mueang Phuket werden negatief getest op drugs.

De urinetestcampagne werd eerder deze week gelanceerd en werd geleid door de Mueang Phuket District Chief, de heer Suwit Suriyawong. Alle defensievrijwilligers werden negatief getest op drugs.

De heer Suwit vertelde de Phuket Express: “De campagne is om ervoor te zorgen dat deze defensievrijwilligers die met ons samenwerken niet betrokken zijn bij illegale drugs. We willen er ook voor zorgen dat ze klaar zijn om met andere disciplines samen te werken. Het is ook hun taak om de openbare veiligheid te waarborgen en vrijwilligerswerk te doen.”

TPN merkt op dat deze drugscontroles landelijk plaatsvinden als onderdeel van een hardhandig optreden na de tragische massaschietpartij van vorige week in Nong Bua Lamphu.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.