Dronken man gered na per ongeluk vallen van Sarasin-brug in Thalang

FOTO: Walop Boonjan

Phuket-

Een dronken man is gered nadat hij op de Sarasin-brug liep voordat hij per ongeluk in de zee in Thalang viel.

Reddingswerkers werden vanochtend om 2:35 uur op de hoogte gebracht van het incident (10 oktober)th) bij de Sarasin-brug in het subdistrict Maikhao.

Het reddingspersoneel kwam ter plaatse en trof verschillende lokale bewoners aan die in de buurt aan het vissen waren. Ze vertelden reddingswerkers dat de man op de brugreling liep voordat hij per ongeluk naar beneden viel. Ze gooiden een rubberen ring naar hem in het water voordat ze reddingswerkers belden.

Een uur later werd de man veilig gevonden op het land bij de brug die de rubberen ring vasthield. De man zou hebben toegegeven dat hij illegale drugs heeft gebruikt voordat hij een wandeling over de brugreling ging maken.

Reddingswerkers konden de man niet identificeren en het was onduidelijk of hij zou worden vervolgd voor het vermeende illegale drugsgebruik.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.