Twee tieners binnen een uur betrapt na het stelen van een donatiebox bij een tempel in Chalong

Chalong-

Twee tieners werden binnen een uur gearresteerd nadat ze een donatiebox hadden gestolen uit een tempel in Chalong.

De politie van Chalong meldde gisteren (8 oktober)th) dat ze om 2:48 uur op de hoogte waren gebracht dat twee mannelijke tieners een donatiebox hadden gestolen uit de Latti Wanaram-tempel (Tai-tempel) in Chalong.

De politie van Chalong heeft onmiddellijk een onderzoek ingesteld en heeft twee mannelijke tienerverdachten van 15 en 17 jaar gearresteerd die binnen een uur op een motorfiets in Soi Yod Sanae in Chalong zaten.

Van hen werden donatieboxen met 560 baht in beslag genomen. Ze werden meegenomen naar het politiebureau van Chalong voor verdere juridische stappen.

De namen van de verdachten werden ingehouden omdat ze minderjarig waren.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.