Bedwelmde gewapende man gearresteerd nadat hij een kip rondsjouwde terwijl hij de hele nacht op Coconut Island in Phuket liep

Phuket -

Een dronken gewapende man is gearresteerd nadat hij een kip droeg terwijl hij de hele nacht rondliep op Coconut Island in Phuket, waardoor de lokale bevolking bang werd.

De Mueang Phuket District Chief, de heer Suwit Suriyawong, werd gisterochtend (8 oktober) op de hoogte gebrachtth) van het incident van het dorpshoofd van het Coconut Island in het subdistrict Koh Kaew, het district Mueang Phuket.

Officieren en politie gingen met een boot naar het eiland dat ongeveer drie kilometer van het land ligt. De verdachte, die later door de politie werd geïdentificeerd als de heer Jaran, 37, werd betrapt met twee messen, een kip en niet bekendgemaakte medicijnen van een ziekenhuis waarvoor hij een recept nodig had dat hij niet had.

De moeder van Jaran vertelde de politie dat haar zoon mentaal onstabiel was, wat zou kunnen worden veroorzaakt door het gebruik van illegale drugs. Hij was eerder behandeld voor zijn geestesziekte, maar slikte soms niet de juiste medicijnen. Meneer Jaran werd naar het land gebracht en naar een groot ziekenhuis. Zijn urine testte positief voor illegale drugs, hoewel de exacte drug niet werd geïdentificeerd door de wetshandhaving.

De politie vertelde de lokale media ook dat de heer Jaran eerder een tijd in de gevangenis had gezeten voor poging tot doodslag.

Wat er met de kip is gebeurd, is niet duidelijk.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.