Huisbrandalarmen bewoners in Wichit

waar –

Een huis in Wichit vatte vlam, alarmerende bewoners, maar er werden geen gewonden gemeld.

De brandweer kreeg gisteren (6 oktober) om 11:7 uur melding van de brandth) in een huis in een woonwijk in het subdistrict Wichit, district Mueang Phuket.

De brandweer kwam ter plaatse en trof rook uit het gebouw aan. Het duurde ongeveer een half uur voordat de brand onder controle was. Sommige meubels in het huis zijn door de brand beschadigd.

Er werden geen gewonden gemeld. De oorzaak van de brand wordt nog onderzocht. Ook de totale schadekosten worden onderzocht.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.