Agenten inspecteren uitgaansgelegenheden in Phuket na klachten over illegale drugs

Phuket -

Agenten inspecteerden uitgaansgelegenheden in Phuket Town nadat ze klachten hadden ontvangen van bezorgde burgers over vermeende illegale drugs.

Gisteravond (7 oktober)th) ongeveer 20 agenten van het Mueang Phuket District Office en de Phuket City Police inspecteerden uitgaansgelegenheden in Phuket Town.

De inspectie kwam nadat klachten over het gebruik van illegale drugs in uitgaansgelegenheden viraal waren gegaan op sociale media. Agenten inspecteerden zes uitgaansgelegenheden, maar troffen geen illegale drugs aan en verklaarden dat iedereen zich aan de regels leek te houden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.