Gouverneur van Phuket beveelt strikte maatregelen om ernstige incidenten op onderwijsplaatsen te voorkomen

Phuket -

De gouverneur van Phuket, Naroong Woonciew, heeft strikte maatregelen bevolen om ernstige incidenten in onderwijsinstellingen te voorkomen.

De vergadering van vanmorgen (7 oktober)th) in de Phuket Provincial Hall kwam na meer dan 30 mensen, waaronder kinderen, werden naar verluidt gedood bij een massale schietpartij in een kinderdagverblijf in het Uthai Sawan-district van de provincie Nong Bua Lamphu op donderdagmiddag 6 oktober.

Betrokken officieren die aan de vergadering deelnamen, stonden een minuut stil voor een moment van stilte om de verlorenen te gedenken.

Gouverneur Narong vertelde The Phuket Express: “We zouden strikte maatregelen moeten nemen, vooral voor de onderdrukking van illegale drugs, om soortgelijke incidenten te voorkomen. Als overheidsfunctionarissen betrokken zijn bij illegale drugs, moeten ze juridische stappen ondernemen. Ook het wapenbezit moet streng worden gecontroleerd. Bel voor het melden van illegale drugs de hotline op 1567.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.