Man gearresteerd na het stelen van gouden voorwerpen ter waarde van 270,000 baht van een "vriend" in Wichit

waar –

Een man is gearresteerd nadat hij gouden voorwerpen ter waarde van 270,000 baht had gestolen uit het huis van een vriend in Wichit.

De politie van Wichit vertelde de Phuket Express dat de heer Likit Wowthong vorige maand aangifte bij de politie had gedaan dat een verdachte een gouden halsketting, twee gouden ringen en een gouden armband met een totale waarde van 270,000 baht had gestolen uit zijn huis in Saphan Hin Village in de Wichit subdistrict, district Mueang Phuket.

De politie heeft haar onderzoek voortgezet waarin ze gisteren (41 oktober) de heer Satit, 6, eindelijk hebben gearresteerdth) bij een schietpartij in het subdistrict Rawai. Hij wordt verdacht van diefstal.

Satit gaf aan de politie toe dat hij gouden voorwerpen uit het huis van zijn vriend had gestolen. Hij verkocht de gouden voorwerpen omdat hij geld nodig had om eerdere schulden te betalen.

Noch het slachtoffer noch de verdachte zei of de twee mannen vrienden zouden blijven.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.