Dronken man in Nakhon Si Thammarat gearresteerd met twee geweren, kogels en twintig methamfetaminepillen in de buurt van school

Nakhon Si Thammarat –

Een dronken man werd gearresteerd met twee geweren, kogels en twintig methamfetaminepillen in de buurt van een school om naar verluidt zijn kind te grijpen na een ruzie met zijn vrouw.

Het Centraal Opsporingsbureau Politie Regio 5 in Nakhon Si Thammarat meldde vandaag (7 oktober)th) dat ze ervan op de hoogte waren dat meneer Teerapong, die dronken was, naar een school ging om zijn zevenjarige kind in het Ron Phibun-district weg te rukken nadat hij ruzie had gehad met zijn vrouw.

Het schokkende incident kwam slechts één dag na een gruwelijke massaschietpartij in een kinderdagverblijf in Nong Bua Lampu.

De politie van het Centraal Onderzoeksbureau Regio 5, die in de buurt vrijwilligerswerk deed in het subdistrict Khwan Phang, kwam snel ter plaatse. Ze waren in de hoogste staat van paraatheid vanwege het incident in Nong Bua Lampu.

De politie arriveerde ter plaatse in de buurt van de school om de pick-up van de verdachte met Teerapong erin te vinden. De agenten probeerden Teerapong te arresteren en hem vreedzaam te laten overgeven, maar hij weigerde mee te werken. Teerapong crashte in een politieauto die probeerde weg te rijden, maar slaagde er niet in te ontsnappen.

Teerapong kwam uit zijn pick-up truck en leek volgens de politie te proberen een pistool uit zijn middel te halen. De politie pakte Teerapong aan en slaagde erin hem aan te houden. Bij de verdachte werden twee geweren, kogels en 17 methamfetaminepillen gevonden. Hij werd meegenomen naar het politiebureau van Ron Phibun voor verdere juridische stappen.

Buurtbewoners zeiden dat ze vier schoten hadden gehoord voordat de politie arriveerde, maar gelukkig waren er geen gewonden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.