Phang Nga houdt afscheidsrituelen op lokale stranden voor de laatste avond van het Vegetarisch Festival

FOTO: Naewna

Phang Nga-

Phang Nga hield afscheidsrituelen op de plaatselijke stranden voor de laatste avond van het Vegetarisch Festival.

Ons vorige verhaal:

Het jaarlijkse vegetarische festival in Phang Nga begon deze maand negen dagen lang.

Het ritueel begon dinsdagavond om 10:00 uur (4 oktober)th). Veel heiligdommen in Phang Nga namen deel aan de rituele processies die de Negen Keizergoden of 'Kiu Ong' om middernacht terugstuurden naar de hemel.

Honderden mensen namen deel aan het evenement met vuurwerk langs wegen in de stad Phang Nga. De meeste afscheidsrituelen in Phang Nga eindigden op het strand.

Gisteren (5 oktober)th) vanaf 4:00 uur hield elk heiligdom een ​​ceremonie om de 'Go Teng'-paal naar beneden te bewegen, wat het festival officieel zal beëindigen.

Het Phang Nga Vegetarisch Festival is volgend jaar vanaf 15 oktoberth tot oktober 23rd.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.