Dronken Amerikaanse toerist in Nakhon Si Thammarat dronk naar verluidt twee dagen achter elkaar Thaise whisky voordat hij overlast veroorzaakte

FOTO: Nakhonjunction

Nakhon Si Thammarat –

Een dronken Amerikaanse toerist in Nakhon Si Thammarat dronk naar verluidt twee dagen lang onafgebroken Thaise whisky (Lao Kao) voordat hij overlast veroorzaakte.

De politie van Khanom werd gistermiddag (5 oktober) op de hoogte gebracht van het incidentth) bij Baan Pa Lane in de wijk Khanom. Ze kwamen ter plaatse en troffen de buitenlandse man aan die onsamenhangend stond te schreeuwen voor een plaatselijke kruidenierswinkel. Een auto in de buurt raakte ook beschadigd en na een lange tijd en met behulp van hulpmiddelen voor menigtecontrole, zoals te zien is op de foto hierboven, werd de man uiteindelijk gepakt en gearresteerd door ongeveer een dozijn politieagenten.

De politie van Khanom vertelde de Phuket Express dat de man alleen werd geïdentificeerd als de heer Andigo, 45, een Amerikaans staatsburger. Hij kwam onlangs Thailand binnen met een toeristenvisum van een maand.

Een slachtoffer, dhr. Soonthorn Chumchoo, vertelde The Phuket Express: “De toerist liep ongeveer twee dagen rond in het gebied. Hij was zwaar dronken en leek ergens boos over te zijn. Hij beschadigde alles waar hij langs liep, inclusief mijn supermarkt. Hij gebruikte ook een steen om een ​​auto in de buurt te raken en te beschadigen.”

Andere getuigen vertelden de politie van Khanom dat ze de toerist minstens twee dagen lang Thaise whisky zagen drinken. Er werd ook contact opgenomen met immigratieambtenaren, omdat de politie zei dat ze van plan waren de man uit te zetten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vijf jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.