Chalong Pier gepland voor ingrijpende renovatie inclusief AI-systeem

Chalong-

De Phuket Provincial Administration Organization (OrBorJor) is van plan om de Chalong Pier, ten zuiden van Phuket, te renoveren, inclusief het toevoegen van een AI-systeem (Artificial Intelligence) en het toevoegen van 120 extra CCTV-camera's.

De plaatsvervangend hoofd van de provincie Phuket, de heer Thiwat Sridokbua, vertelde de Phuket Express: "We zijn van plan om de Chalong Pier te renoveren om de service en veiligheid voor toeristen te verbeteren. Voor de pier zal dit een grote verandering zijn. We willen van de pier de drukste pier voor zeetoerisme van Phuket maken. De renovatie kan zeker twee jaar duren.”

“Een van de plannen is om een ​​AI-systeem toe te voegen en meer CCTV-camera's met controlekamers voor beveiliging toe te voegen. Longtailboten en speedboten worden in rijen geparkeerd door middel van parkeerboeien. Dit zal de pier mooier maken en het kustbiologische systeem niet beschadigen.”

De kosten van het voorgestelde project werden niet onmiddellijk openbaar gemaakt.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.