Vier Chinese staatsburgers gered nadat ze contact verloren tijdens het vissen voor de kust van Phuket

Phuket -

Vier Chinese zakenlieden zijn gered nadat ze het contact verloren nadat hun bootmotor het begaf tijdens het vissen voor de kust van Phuket.

De Royal Thai Navy meldde gisteren in de vroege ochtend (4 oktober)th) dat de vier Chinese mannen met een kleine boot bij het Racha Noi-eiland in Phuket de zee in gingen om te vissen. Hun laatste locatie voordat ze het contact verloren, was in de buurt van Green Island.

Een van de familieleden van de Chinese mannen nam contact op met het Phuket Marine Office voor hulp nadat ze geen contact kon krijgen met haar man. Ze zei dat haar man normaal gesproken rond 9:00 uur terug zou zijn en dat hij regelmatig in de omgeving ging vissen.

Een onmiddellijke zoektocht werd gelanceerd naar de vermiste mannen door de Royal Thai Navy. Om 1:00 uur vanmorgen vroeg (5 oktober)th) de boot werd gevonden met de vier Chinese mannen veilig en ongedeerd, hoewel uitgeput door het incident. De mannen vertelden The Phuket Express dat de motor van de boot was uitgevallen en dat het gebied in de buurt geen mobiel of draadloos signaal had om contact op te nemen voor hulp. Om 7 uur kwamen de mannen weer veilig aan land en werden ze herenigd met hun familieleden.

De namen en leeftijden van de mannen werden achtergehouden door de Royal Thai Navy.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.