Thailand organiseert in november 'TBEX Asia 2022' in Phuket

Thailand organiseert voor de tweede keer Travel Blog Exchange (TBEX) en presenteert Amazing New Chapters aan bloggers, contentmakers en influencers van over de hele wereld.

Bangkok, 25 april 2022 – De Tourism Authority of Thailand (TAT) organiseert van 2022-15 november 18 het TBEX Asia 2022-evenement voor wereldwijde reisbloggers, contentmakers en influencers in Phuket en de omliggende provincies, waarin het thema zal "Diversiteit van het Zuiden: Phuket en verder" zijn.

De heer Siripakorn Cheawsamoot, plaatsvervangend gouverneur van TAT voor marketingcommunicatie, kondigde de hosting aan aan het einde van de TBEX North America 2022 in Tri-Cities, Washington op 21 april 2022. Hij nodigde alle bloggers en influencers uit om de TBEX Asia bij te wonen 2022 en om een ​​voorproefje te krijgen van de geweldige reiservaringen die Thailand te bieden heeft.

“TBEX Asia 2022 belooft een heel speciale gelegenheid te worden, aangezien Thailand dit jaar het “Visit Thailand Year 2022” viert. Het koninkrijk is meer dan klaar om bezoekers te verwelkomen om de Amazing New Chapters te ervaren met het concept 'Van A tot Z, Thailand heeft het allemaal', zei de heer Siripakorn.

Dit is de tweede keer dat Thailand de Travel Blog Exchange (TBEX) organiseert, nadat het de eerste Aziatische editie van de show in 2015 organiseerde, toen het evenement in Bangkok meer dan 680 deelnemers van over de hele wereld trok en resulterende blootstelling aan meer dan 142 miljoen mensen.

Het concept "Diversiteit van het zuiden: Phuket en verder" van TBEX Asia 2022 weerspiegelt de nieuwe hoofdstukken van natuur, eten en Thainess, inclusief kostbare kunst, culturele diversiteit, een verscheidenheid aan bestemmingen en activiteiten, en de zuidelijke levensstijl, met name die van Phuket.

De belangrijkste locatie voor TBEX Asia 2022 is Angsana Laguna Phuket, dat deel uitmaakt van Azië's eerste geïntegreerde resort Laguna Phuket aan de prachtige Bang Tao Bay. Dagen 1-4 (15-18 november) omvatten een verscheidenheid aan Pre-BEX-tourprogramma's en conferentie zelf, waaronder een workshop, keynote-adressen, breakout-sessies en snel netwerken. Hierna zullen fam trips de deelnemers naar hun gekozen bestemmingen buiten Phuket brengen.

Aanwezigen zijn onder meer makers van inhoud (producenten van blogs, video's, podcasts en traditionele media) en DMO's, touroperators, hoteliers, OTA's, reismerken en PR- en marketingleveranciers. TBEX zal een geweldige kans zijn voor Thailand om de wereld te laten zien dat het opnieuw buitenlandse toeristen verwelkomt en dat er geweldige nieuwe ervaringen zijn om van te genieten, en voor 's werelds reisbloggers en influencers om deze ervaringen te ontdekken. Gehoopt wordt dat het evenement zal helpen om de Thaise toeristische sector en de economie te stimuleren.

De tickets van TBEX Asia 2022 zijn nu beschikbaar voor reismakers en professionals uit de industrie op www.tbexcon.com/Azië-2022.

Voor meer details:
Website: www.tbexcon.com/Azië-2022

PERSBERICHT – Tourism Authority of Thailand (TAT)

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.