Phuket Vegetarisch Festival komt tot de laatste dag

Phuket -

Het Phuket Vegetarische straatfestival is aangebroken.

De vegetarische straatprocessies op de laatste dag vanmorgen (4 oktober)th) ging van het Lor Rong-heiligdom in Phuket Town naar Saphan Hin Public Park in Phuket Town.

Om 3:00 uur was er een brandwakkerritueel van Kathu Shrine en om 7:30 uur van Bang Koo Shrine in Koh Kaew.

Om 10:00 uur zal in elk heiligdom het afscheidsritueel worden gehouden. Het ritueel is om de Negen Keizergoden of 'Kiu Ong' om middernacht terug naar de hemel te sturen.

Straten in Phuket Town zullen gevuld zijn met mensen die wachten om de goden weg te sturen. Deze ceremonie is een MUST see, vooral rond Thalang Road, Phuket Road, Surin Clock Tower en wegen die naar Saphan Hin leiden.

Extra bron: Phuket TAT

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.