Japanse man verdrinkt op strand in Phang Nga

Phang Nga-

Een Japanse toerist is afgelopen weekend verdronken op een strand in de wijk Takua Pa.

Reddingswerkers werden op 10 oktober om 00 uur op de hoogte gebracht van het incident op een strand bij een hotel in het subdistrict Kuek Kak in het district Takua Pa.st .

Lokale media meldden dat de Japanse man, 46, het water in ging met zijn Japanse vrouw, 44. Ze werden geraakt door sterke golven en verloren hun houvast. Getuigen hebben de Japanse vrouw gered, maar de man werd verder weggespoeld in zee.

Reddingswerkers arriveerden kort na het incident op het strand en gingen op zoek naar de buitenlandse toerist, maar faalden vanwege de sterke golven.

In de middag van dezelfde dag om 2 uur werd het lichaam van de Japanse man gevonden door duikers op 10 meter van waar hij vermist was geraakt. (De Phuket Express houdt zijn naam niet in in afwachting van de ambassade en verdere kennisgeving van de familie). Zijn lichaam werd naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.