Twee mensen zwaargewond na een ongeval met meerdere voertuigen bij een onderdoorgang in Thalang

Thalang-

Twee personen zwaargewond na aanrijding met meerdere voertuigen nabij onderdakss in Thalang.

De hulpdiensten kregen vrijdagmiddag (3 september) om 55 uur bericht van het ongevalth) op Thep Kasattri Road in noordelijke richting bij de onderdoorgang bij het kruispunt van Phuket Airport in Thalang.

De reddingsteams kwamen ter plaatse om een ​​beschadigde auto en pick-up truck op de weg te vinden. In de auto werden twee gewonden gevonden. De bestuurder, de heer Apirak Kaewyim, 20, zat vast in de auto. Reddingswerkers gebruikten een hydraulische snijder om hem te bevrijden. Hij had ernstige verwondingen aan zijn gezicht opgelopen.

Zijn passagier, mevrouw Kingkaew Pramoonchaego, leeftijd niet vrijgegeven, had ook ernstige verwondingen opgelopen. Ze werden allebei naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht.

De bestuurder van de pick-up raakte niet gewond, maar weigerde met de media, politie of reddingswerkers te praten zonder juridische vertegenwoordiging en hun rol bij de crash was niet duidelijk.

De politie zet haar onderzoek voort om de exacte oorzaak van het ongeval te vinden, aangezien er geen directe getuigen waren die beweerden het hele ongeval te hebben gezien op het moment van schrijven.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.