Maya Bay in Krabi heropend voor toerisme dit weekend

Krabi-

De beroemde Maya-baai in Krabi is op zaterdag 1 oktober voor de eerste dag heropend voor toerisme, na twee maanden sluiting vanwege herstel van het milieu.

Ons vorige verhaal:

De tijdelijke sluiting van twee maanden was van 1 augustus tot 30 september 2022.

Zaterdag 1 oktober was de eerste dag van de heropening van Maya Bay voor toerisme na de sluiting van twee maanden.

Ambtenaren van het Nationaal Park verklaarden dat de jaarlijkse sluiting bedoeld is om een ​​effectief toeristisch beheer mogelijk te maken dat het klimaat in dit seizoen volgt en dat het tijd is voor de natuur en het milieu om zichzelf te herstellen.

Bijvoorbeeld,

Ongeveer tien dolfijnen werden gespot in Maya Bay in Krabi.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.