Twee laatste gevallen van Monkeypox bevestigd in Phuket

Phuket -

Thailand op vrijdag (30 septemberth), meldden de negende en tiende bevestigde gevallen van Monkeypox gevonden in Phuket, een Thaise vrouw en een Duitse man.

Dr. Opas Karnkawinpong, directeur-generaal van het Department of Disease Control, onthulde de ontdekking aan de Associated Press.

De Thaise vrouw, 39, die dienst doet, heeft sinds 16 september koortsth. Ze heeft gezwollen lymfeklieren en huiduitslag. Ze zei dat ze de afgelopen 21 dagen niet naar het buitenland is geweest.

Ze heeft echter nauw contact met een Duitse man, 54, in Phuket. De Duitser werd uiteindelijk in Phuket gevonden door ziekteambtenaren en hij begon op 27 september gezwollen lymfeklieren en huiduitslag te krijgen.th.

Beide patiënten worden nu nauwlettend in de gaten gehouden door medisch personeel en volksgezondheidsfunctionarissen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.