Rawai en Kamala in Phuket waarschuwen voor plotselinge overstromingen en harde wind

Mueang Phuket –

De subdistricten Rawai en Kamala hebben de inwoners gewaarschuwd voor plotselinge overstromingen en harde wind tijdens de Noru-storm.

Ons vorige verhaal:

De gouverneur van Phuket bereidt zich voor om de Noru-storm aan te pakken.

De gemeente Rawai en de gemeente Kamala hebben de inwoners gewaarschuwd om tot 2 oktober alert te zijn op plotselinge overstromingen en harde wind.nd, 2022 tijdens de Noru-storm.

Iedereen die is getroffen door de storm, belt u 24 uur per dag op 1784 met de hotline van het Department of Disaster Prevention and Mitigation (DDPM).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.