Oprukkende structuren op 50 miljard baht land op het strand van Cherng Talay eindelijk gesloopt

Thalang-

Structuren die naar verluidt inbreuk hebben gemaakt op openbare ruimtes ter waarde van 50 miljard baht op het Lay Phang-strand in Cherng Talay, Thalang, worden eindelijk gesloopt.

Ons vorige verhaal:

Officieren hebben berichten geplaatst die het bevel geven om gebouwen binnen 15 dagen te slopen die de openbare ruimtes op het Lay Phang-strand in Cherng Talay hebben aangetast na vier jaar vechten in de rechtbank.

“Ambtenaren zijn vanmorgen (30 september) begonnen met het slopen van het Lay Phang-strand op 178 Rais of land. De grondprijs is 50 miljard baht. Het gebied wordt weer in beslag genomen voor het publiek om iedereen ten goede te komen.”, zei de directeur-generaal van de DSI (Department of Special Investigation) Traiyarit Taemahiwong.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.