UPDATE: Vier verdachten gearresteerd na aanval Amerikaanse man in Patong

Patong-

Vier verdachten zijn gearresteerd na een aanval op een Amerikaanse man op Bangla Road eerder deze week in Patong.

Ons vorige verhaal:

Een Amerikaanse man is gewond geraakt nadat hij zou zijn aangevallen op Bangla Road in Patong.

De politiechef van Patong, kolonel Sujin Nilbodee, vertelde de Phuket Express gistermiddag (28 september)th), "Ik heb onmiddellijk een onderzoek gelast nadat ik het rapport over het incident had ontvangen. De politie controleerde camerabeelden in de buurt. We hebben bevestigd dat er een incident heeft plaatsgevonden en hebben vier verdachten geïdentificeerd die medewerkers zijn van uitgaansgelegenheden op Bangla Road.”

“De vier verdachten hebben toegegeven dat ze de Amerikaanse man hebben aangevallen die volgens hen dronken was voordat een ruzie begon, gevolgd door een fysieke confrontatie. De precieze aard van het geschil en wie de woordenwisseling is begonnen, is nog onduidelijk en we zijn alle betrokken partijen aan het interviewen en onderzoeken het incident volledig.” De politiechef besloot.

De politie van Patong moet nog vaststellen of er aanklachten zullen worden ingediend totdat het onderzoek is afgerond. Alle vier verdachten en het slachtoffer hebben een ontmoeting gehad met de politie van Patong om het incident te bespreken.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.