Gouverneur Phuket bereidt zich voor op Noru-storm

Phuket -

De gouverneur van Phuket bereidt zich voor om de Noru-storm aan te pakken.

Ons vorige verhaal:

De Thaise Meteorologische Afdeling rapporteerde op woensdag 28 september over de verzwakkende NORU-tyfoon tot een tropische storm voordat hij op donderdag 29 september over Ubon Ratchathani en Amnat Charoen trok.h.

Gisteren (28 september) werd er een bijeenkomst gehouden in de Phuket Provincial Hallth) en werd geleid door de gouverneur van Phuket, Naroong Woonciew.

Gouverneur Naroong vertelde de Phuket Express: “We zijn voorbereid om de Noru-storm het hoofd te bieden, inclusief het verwijderen van water, onderdak, voedsel en andere hulp om mensen te helpen. Elk betrokken kantoor staat klaar om zo snel mogelijk te helpen met plannen.”

Het Phuket Marine Office heeft een aankondiging gedaan voor boten die de zee in gaan vanwege sterke wind en golven, die van kracht is tot 1 oktober.

TPN merkt op dat de storm naar verwachting geen grote impact zal hebben op Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.