Deense leraar dood aangetroffen in huurkamer in Nakhon Si Thammarat

FOTO: Siam Rath

Nakhon Si Thammarat –

Een Deense leraar werd dood aangetroffen op een bed in een huurkamer in Nakhon Si Thammarat.

De politie van Nakhon Si Thammarat werd gisteravond (27 september) op de hoogte gebracht van het incident in een huurkamer op de derde verdieping van een gebouw aan Pratoo Lord Road in het subdistrict Nai Mueang, Mueang Nakhon Si Thammarat District.

Politie en hulpdiensten kwamen ter plaatse om het lichaam van een 66-jarige Deense man te vinden (The Phuket Express houdt zijn naam niet in afwachting van kennisgeving aan de ambassade en de familie). Geen teken van een worsteling of verwondingen werden gevonden op zijn lichaam of in de kamer. Zijn lichaam werd naar een nabijgelegen ziekenhuis in Nai Mueang gebracht.

De politie vertelde The Phuket Express dat de Deense man een taalleraar was op een school in de stad. Hij had veel gezondheidsproblemen, waaronder hartaandoeningen. Zijn goede vriend, die vroeg om niet geïdentificeerd te worden, vertelde de politie dat de Deense man maandag zei dat hij zich niet lekker voelde voordat hij wat rust nam. Daarna kon hij de leraar niet meer bereiken.

Gisteravond kwam de vriend van het slachtoffer hem opzoeken in zijn kamer, maar er kwam geen antwoord toen hij op de deur klopte. Zijn vriend besloot in te breken in de kamer voordat hij ontdekte dat de Deense leraar dood was.

Een arts die het lichaam van het slachtoffer ter plaatse controleerde, concludeerde in feite dat de Deense man mogelijk een hartaanval had gehad. De exacte oorzaak van zijn dood wordt echter nog onderzocht.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.