Amerikaanse man gewond na aangevallen op Bangla Road in Patong

Patong-

Een Amerikaanse man is gewond geraakt nadat hij zou zijn aangevallen op Bangla Road in Patong.

De hulpdiensten werden vanochtend om 3 uur (30 september) verwittigdth) dat een toerist naar verluidt is aangevallen op Bangla Road in Patong.

Ze kwamen ter plaatse om de gewonde 35-jarige Amerikaanse man te vinden. Hij had verwondingen aan zijn gezicht en zijn middelvinger van zijn linkerhand opgelopen. Hij werd voor behandeling naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht, maar werd naar verluidt niet lang daarna vrijgelaten. Zijn naam werd ingehouden door hulpdiensten.

Hij was met een 24-jarige Russische vrouw die niet gewond raakte. Naar verluidt waren het toeristen die in een hotel aan Phra Baramee Road in Patong, Kathu, verbleven. De Amerikaanse man vertelde de eerstehulpverleners dat alleen hij werd aangevallen.

Details over waarom de Amerikaanse man werd aangevallen en wie verantwoordelijk was, waren echter vaag, en de politie was van plan een volledig onderzoek in te stellen en de Amerikaanse toerist te ondervragen.

De politie van Patong zet haar onderzoek voort om erachter te komen wat er precies is gebeurd voor verdere juridische stappen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.