Phuket vegetarische festival straat processies begint

Phuket -

De straatoptochten van het Vegetarisch Festival zijn vandaag (27 september) in Phuket begonnenth).

De vegetarische straatoptochten zijn vanmorgen om 7 uur gestart vanuit het Jchoor Su Gong Naka-heiligdom in het subdistrict Wichit van het district Mueang Phuket, op weg naar Saphan Hin Public Park in Phuket Town.

Het programma van andere straatoptochten voor morgen (28 september .)th) is beneden:

5:45 AM Sapam-schrijn (in Koh Kaew)

6:30 Bang Koo-schrijn (in Koh Kaew)

7:00 uur Hai Yian Geng-schrijn (in Mai Khao, Thalang)

7:30 Seng Leng Tong-schrijn (in Mueang Mai, Thalang)

Tijdens het festival wordt elke dag door elk heiligdom een ​​"straatprocessie" geleid. De processie biedt huisbewoners en het grote publiek langs de straten de gelegenheid om de zegen te ontvangen van goden die de geestenmediums bezitten.

Het Phuket-vegetarische festival is officieel begonnen, waarbij de Thaise minister van Volksgezondheid deelnam aan een ceremonie om het evenement te lanceren.

De parades en processies werden in 2021 geannuleerd vanwege Covid-19-zorgen en onder strikte Covid-19-regels in 2020, waardoor dit jaar het eerste volledige Vegetarische Festival sinds 2019 is.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.