Phuket Marine-kantoor waarschuwt boten die de zee in gaan vanwege recente stormen

Phuket -

Het Phuket Marine Office heeft een aankondiging gedaan voor boten die de zee in gaan vanwege sterke wind en golven, die van kracht is tot 1 oktober.

De aankondiging werd gedaan door de Phuket Marine Office Chief, de heer Nachapong Pranit. In de aankondiging staat: "De Thaise Meteorologische Afdeling (TMD) meldt mogelijk zware tot zeer zware regenval in de meeste delen van Thailand tot 1 oktober als gevolg van de tropische storm NORU."

“Sterke wind en golven in de Andamanse Zee is meer dan twee meter hoog. Boten moeten voorzichtig te werk gaan en kleine boten moeten tot oktober aan wal blijven 1. '

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.