Vier mensen gearresteerd in Wichit die naar verluidt betrokken zijn bij online investeringszwendel

Phuket -

In Wichit zijn vier verdachten aangehouden die naar verluidt betrokken waren bij een online investeringszwendel.

Er werd vandaag (8 september) een persconferentie gehouden op de basis van het politiebureau van Regio 27 in Phuket, onder leiding van luitenant-generaal Amphon Buarabphon, politiecommandant van de regio 8.

Luitenant-generaal Amphon vertelde de Phuket Express: “Er zijn acht arrestatiebevelen uitgevaardigd en tot dusver zijn vier verdachten gearresteerd in het subdistrict Wichit, het district Mueang Phuket. De kosten van de schade bedragen 1,258,630 Baht van online investeringszwendel.”

“Iedereen die melding maakt van een belgaloplichter of online investeringsoplichter, meldt zich bij ons op: www.thaipoliceonline.com of een politiebureau, of PCT-politie www.pctpolice.go.th of 1441, 081-8663000.” concludeerde Amphon.

De namen van de verdachten en exacte details van de vermeende zwendel werden op de persconferentie niet gegeven.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.