Vegetarisch festival Phuket begint officieel

Phuket -

Het Phuket-vegetarische festival is officieel begonnen, waarbij de Thaise minister van Volksgezondheid deelnam aan een ceremonie om het evenement te lanceren.

Gisteren (25 septemberth), nam de minister van Volksgezondheid Anutin Charnvirakul deel aan de ceremonie in Jui Tui Shirne, waar de 'Go Teng'-paal werd grootgebracht. De Go Teng-paal is het teken van het begin van het vegetarische festival. Veel Thaise en Chinese inwoners en toeristen namen deel aan het festival.

Het jaarlijkse Phuket Vegetarian Festival wordt vanaf 26 september negen dagen gehoudenth tot oktober 4th.

Tijdens het festival wordt elke dag door elk heiligdom een ​​"straatbezit" uitgevoerd. Het bezit biedt huisbewoners en het grote publiek langs de straten de mogelijkheid om de zegen te ontvangen van goden die de geestenmediums bezitten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.