Phuket City waarschuwt voor verkopen of spelen met intens vuurwerk tijdens Vegetarisch Festival

Phuket -

De gemeente Phuket City heeft een officiële waarschuwing afgegeven over het verkopen of spelen met intens vuurwerk tijdens het jaarlijkse Vegetarische Festival.

De gemeente Phuket City heeft de volgende waarschuwing afgegeven:

Verkopen of spelen met intens vuurwerk is niet toegestaan. Intens vuurwerk kan tijdens het Vegetarisch Festival voor overlast of schade aan leven en eigendommen zorgen.

Iedereen die de regels overtreedt, krijgt te maken met juridische stappen. Meld illegaal gedrag op 191.

De Phuket Express merkt op dat de exacte definitie van wat een intens vuurwerk is, vaag was en grotendeels werd overgelaten aan de interpretatie van individuele wetshandhavers en de gebruiker.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.