De prijzen van methamfetaminepillen dalen waardoor gebruikers in Phuket toenemen

Phuket -

De prijzen van methamfetaminepillen in Phuket zijn gedaald, waardoor het aantal gebruikers is toegenomen.

De heer Somprach Prabsongkram, de administratieve hoofdfunctionaris van Phuket, vertelde de Phuket Express: "Er zijn recentelijk geen nieuwe illegale drugs van ontwerpers gevonden en in beslag genomen."

“De prijzen van methamfetamine in Phuket zijn echter over het algemeen gedaald. Hierdoor is het aantal methamfetaminegebruikers gestegen. Ondertussen wordt kristalmethamfetamine door wetshandhavers op een meer consistente basis gevonden en deze maand in beslag genomen, "voegde de heer Somprach eraan toe.

"Officieren voorkomen strikt de overdracht van illegale drugs naar het eiland en onderdrukken drugsverkopers en -gebruikers", merkte de heer Somprach op.

De heer Somprach ging niet specifiek in op de vraag waarom de prijzen van methamfetamine daalden, terwijl de prijzen voor veel andere artikelen te lijden hadden van inflatie, waaronder brandstof en veel voedselcategorieën.

Phuket viert momenteel het vegetarische festival, maar de prijzen voor groenten waren de laatste tijd ook gestegen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.