De gouverneur van Phuket zegt dat het eiland bereid is toeristen te beschermen en hun veiligheid te garanderen tijdens het komende hoogseizoen

Phuket -

Phuket is klaar om de veiligheid van toeristen te garanderen, ook al verwelkomt het eiland de komende maanden meer toeristen in het komende hoogseizoen.

De gouverneur van Phuket, Naroong Woonciew, vertelde de Phuket Express: "Elk jaar vanaf oktober is het hoogseizoen in Phuket, waarin veel toeristen Phuket gaan bezoeken, vooral de buitenste eilanden in Phuket. Natuurlijk hadden we de afgelopen twee jaar niet echt een hoogseizoen vanwege verschillende Covid-19-bedrijfs- en grensbeperkingen. Dit jaar zijn we echter voor het eerst sinds 2019 klaar om toeristen echt te omarmen zonder strenge beperkingen en covid-maatregelen.”

“We richten ons sterk op toeristen voor de veiligheid op zee, niet alleen in Phuket, maar ook in Phang Nga, Krabi en Trang, aangezien toeristen die Phuket bezochten meestal ook deze nabijgelegen provincies bezoeken. Relevante functionarissen moeten de veiligheid van toeristen garanderen, zodat toeristen meer vertrouwen hebben om van hun vakantie in Phuket te genieten, 'voegde gouverneur Naroong eraan toe.

Phuket verwacht een druk vakantieseizoen, maar The Phuket Express merkt op dat verschillende factoren buiten de directe controle van Thailand, zoals China dat doorgaat met het afdwingen van het Covid-19-nulbeleid en de Russische invasie van Oekraïne, de potentiële toeristenbasis Phuket, die afhankelijk is van Maleisiërs en Indianen in plaats daarvan op dit moment.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.