Kusoldharm Foundation in Phuket doneerde voedsel ter waarde van 400,000 baht aan 42 heiligdommen voor gratis vegetarisch eten

Phuket -

De Kusoldharm Rescue Foundation schonk voedsel ter waarde van meer dan 400,000 baht aan 42 Chinese heiligdommen in Phuket om gratis vegetarisch voedsel voor mensen te koken.

De donatie gisteren (24 september .)th) werd geleid door de Active Presenting Crew van de Kusodharm Rescue Foundation en de heer Lek Tantiwongpaisarn.

In totaal werden 336 zakken rijst, 1,260 pakken water en 276 flessen kooksoja, die volgens de heer Lek 497,550 Baht kosten, gedoneerd om gratis vegetarisch voedsel voor mensen te koken.

Het jaarlijkse Phuket Vegetarian Festival werd officieel aangekondigd, dat vanaf 26 september negen dagen zal worden gehoudenth tot oktober 4th.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.