Phuket Commerce Office zorgt ervoor dat vegetarische eetstalletjes en restaurants de voedselprijzen transparant weergeven

Phuket -

Het Phuket Commerce Office inspecteerde vegetarische eetstalletjes en restaurants om ervoor te zorgen dat ze de voedselprijzen transparant weergeven voorafgaand aan het verwachte vegetarische festival. De straf voor het niet tonen van duidelijke voedselprijzen is een boete tot 10,000 baht.

De keuring vandaag (23 september .)rd) was op Ranong Road in de buurt van het Jui Tui-heiligdom in Phuket Town, dat meer dan 100 kraampjes en restaurants heeft. Er zijn veel vegetarische kraampjes en restaurants die vegetarisch eten verkopen voordat het negendaagse vegetarische festival op 26 september begintth.

Het jaarlijkse Phuket Vegetarian Festival werd officieel aangekondigd, dat vanaf 26 september negen dagen zal worden gehoudenth tot oktober 4th.

Mevrouw Woranit Apiratjirawong, de directeur van het Phuket Commerce Office, vertelde de Phuket Express: “We zorgen ervoor dat voedselverkopers voedselprijzen tonen en geen misbruik maken van klanten om de vegetarische voedselprijzen te verhogen tijdens het vegetarische festival. Elke voedselverkoper die de voedselprijs niet laat zien, krijgt een boete tot 10,000 baht.”

Voor meer:

De groenteprijzen in Phuket zijn geleidelijk gestegen voordat het vegetarische festival is begonnen.

De afdeling TAT Phuket verwacht 200,000 toeristen te verwelkomen die tijdens het vegetarische festival 3.4 miljard baht zullen opleveren.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.