Niet-geïdentificeerde motorrijder sterft na aanrijding met vrachtwagen met aanhanger in Phuket

Phuket -

Een niet-geïdentificeerde mannelijke motorrijder werd ter plaatse dood verklaard nadat hij vanochtend (22 september) met zijn motor in een geparkeerde vrachtwagen met aanhanger was gecrasht in Rassada.

De hulpdiensten werden omstreeks 2:00 uur op de hoogte gebracht van het ongeval op de Bypass Road in de buurt van een tankstation in het subdistrict Rassada, district Mueang Phuket.

De reddingsteams kwamen ter plaatse en troffen een geparkeerde vrachtwagen met oplegger aan de kant van de weg aan. De beschadigde motor werd achterop de vrachtwagen gevonden. De motorrijder was ter plaatse dood verklaard, maar er werden geen identificatiedocumenten bij hem gevonden. Zijn lichaam werd voor identificatie naar het Vachira Phuket-ziekenhuis gebracht.

De politie zet het onderzoek voort om de oorzaak van het ongeval te achterhalen en de bestuurder te identificeren.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.