Niet-geïdentificeerde motorrijder sterft na aanrijding met vrachtwagen met aanhanger in Phuket

Phuket -

Een niet-geïdentificeerde mannelijke motorrijder werd ter plaatse dood verklaard nadat hij vanochtend (22 september) met zijn motor in een geparkeerde vrachtwagen met aanhanger was gecrasht in Rassada.

De hulpdiensten werden omstreeks 2:00 uur op de hoogte gebracht van het ongeval op de Bypass Road in de buurt van een tankstation in het subdistrict Rassada, district Mueang Phuket.

De reddingsteams kwamen ter plaatse en troffen een geparkeerde vrachtwagen met oplegger aan de kant van de weg aan. De beschadigde motor werd achterop de vrachtwagen gevonden. De motorrijder was ter plaatse dood verklaard, maar er werden geen identificatiedocumenten bij hem gevonden. Zijn lichaam werd voor identificatie naar het Vachira Phuket-ziekenhuis gebracht.

De politie zet het onderzoek voort om de oorzaak van het ongeval te achterhalen en de bestuurder te identificeren.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.