Niet-geïdentificeerde motorrijder sterft na aanrijding met vrachtwagen met aanhanger in Phuket

Phuket -

Een niet-geïdentificeerde mannelijke motorrijder werd ter plaatse dood verklaard nadat hij vanochtend (22 september) met zijn motor in een geparkeerde vrachtwagen met aanhanger was gecrasht in Rassada.

De hulpdiensten werden omstreeks 2:00 uur op de hoogte gebracht van het ongeval op de Bypass Road in de buurt van een tankstation in het subdistrict Rassada, district Mueang Phuket.

De reddingsteams kwamen ter plaatse en troffen een geparkeerde vrachtwagen met oplegger aan de kant van de weg aan. De beschadigde motor werd achterop de vrachtwagen gevonden. De motorrijder was ter plaatse dood verklaard, maar er werden geen identificatiedocumenten bij hem gevonden. Zijn lichaam werd voor identificatie naar het Vachira Phuket-ziekenhuis gebracht.

De politie zet het onderzoek voort om de oorzaak van het ongeval te achterhalen en de bestuurder te identificeren.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.