UPDATE: Twee minibuschauffeurs geven zich over aan de politie nadat een video van hen ruzie over tips viraal gaat in Phuket

Phuket -

Twee minibuschauffeurs meldden zich bij de politie nadat ze naar verluidt andere chauffeurs hadden aangevallen voor een beroemde souvenirwinkel in Phuket.

Ons vorige verhaal:

Een videoclip van minibuschauffeurs die vechten terwijl buitenlandse toeristen naar hen kijken in een beroemde souvenirwinkel in Phuket is gisteren (20 september) viraal gegaan op sociale mediath).

De commandant van de provinciale politie van Phuket, generaal-majoor Sermphan Sirikong, vertelde The Phuket Express: "Een van de chauffeurs, de heer Chanon, was gewond geraakt door een snijwond in zijn hoofd. Hij zei dat hij de andere minibuschauffeurs niet persoonlijk kent.”

"De chauffeurs die bij de vechtpartij betrokken waren, waren teleurgesteld over het krijgen van tips (commissie) om klanten naar de souvenirwinkel te brengen, maar iemand anders was naar verluidt in de rij gesprongen om in plaats daarvan geld uit de winkel te ontvangen." Generaal-majoor Sermphan uitgelegd.

“De twee belangrijkste verdachte chauffeurs zijn de heer Nattaphon en de heer Piya (volledige namen niet vrijgegeven) die na het incident wegreden. Later meldden ze zich echter bij de politie van Thalang. Ze gebruikten een kleine bijl om meneer Chanon aan te vallen. Ze zeiden dat meneer Chanon verkeerd naar hun gezicht keek, wat een uitdaging was om te vechten na het conflict over tips. De generaal-majoor voegde eraan toe.

De politie en de agenten van het Phuket Land Transport Office zetten hun onderzoek voort voor verdere juridische stappen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.