UPDATE: Verdachte die inbrak op scholen in Phang Nga geeft zich over

Phang Nga-

Een van de vele verdachten die inbraken in veel scholen in Phang Nga, heeft zich overgegeven terwijl de anderen nog voortvluchtig zijn.

Ons vorige verhaal:

De politie in Phang Nga is op zoek naar verdachten die inbraken in veel scholen in het Takua Thung-district.

De Takua Pa-politie meldt dat een van de verdachten, alleen geïdentificeerd met de naam dhr. Sarayut, zich heeft overgegeven nadat er een arrestatiebevel tegen hem was uitgevaardigd.

De politie vond veel gestolen voorwerpen, waaronder tablets en laptops, in zijn huis in het Khok Kloi-district, Phang Nga. De verdachte heeft bij de politie toegegeven dat zijn vrienden nog steeds op de vlucht zijn, die hij alleen noemde als Mr. Seehanart, Mr. Sutthiboon en Mr. Surasak. Volgens Sarayut braken ze in op vijf scholen. Sommige gestolen items werden verkocht aan tweedehandswinkels en via internet.

De politie is op zoek naar de andere verdachten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.