Videoclip van minibuschauffeurs die ruzie maken, naar verluidt over buitenlandse toeristen, in Phuket gaat viraal op sociale media

Phuket -

Een videoclip van minibuschauffeurs die vechten terwijl buitenlandse toeristen naar hen kijken in een beroemde souvenirwinkel in Phuket, is viraal gegaan op sociale media.

De politiechef van Thalang, kolonel Pisit Chuenpetch, vertelde de Phuket Express vandaag (20 september): "Het incident gebeurde voor een beroemde souvenirwinkel op Thep Kasattri Road in noordelijke richting in Thalang."

“Minibuschauffeurs wachtten op buitenlandse toeristen terwijl ze in de winkel aan het winkelen waren. Beide partijen waren teleurgesteld over enkele problemen, naar verluidt over wie de toeristen zou vervoeren, voordat ze het gevecht begonnen. Een van de bestuurders liep meerdere verwondingen op. Hij ging naar een ziekenhuis voordat hij officieel aangifte deed bij de politie.” Kolonel Pisit merkte op.

De Phuket Land Transport Chief, de heer Atcha Buajan, vertelde de Phuket Express: “We zijn op de hoogte gebracht van het incident. We onderzoeken wat er is gebeurd voor verdere juridische stappen.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.