Russische motorrijder sterft na crash in minibusje in Karon

FOTO: Pen Pak Pen Siang

Karon-

Een Russische motorrijder is later dood verklaard nadat hij met zijn motor in een minibus in Karon was gebotst.

De hulpdiensten zijn vanmiddag (20 september) op de hoogte gebracht van het ongevalth) op de Karon – Patong Road in Karon.

De eerste hulpteams kwamen ter plaatse en troffen een beschadigde motorfiets en een beschadigde minibus aan op de Karon-weg in een bocht. In de buurt vonden de teams een Russische man die ernstige verwondingen had opgelopen op de weg. Hij bloedde hevig uit zijn hoofd en was bewusteloos. Hij werd met spoed naar een plaatselijk ziekenhuis gebracht, maar werd later dood verklaard.

De naam en leeftijd van de Russische man zijn door reddingsdiensten niet aan de pers bekendgemaakt.

Getuigen vertelden aan The Phuket Express dat de Russische motorrijder de macht over het stuur had verloren in de bocht voordat hij in de minibus crashte. De politie zet het onderzoek echter voort.

De inzittenden en de bestuurder van de minibus raakten niet gewond, hoewel ze niet werden geïdentificeerd en weigerden met de pers te spreken.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.