Zweedse voetganger sterft na aanrijding door auto bij het oversteken van de weg in Phang Nga

FOTO: Khao Lak Rescue

Phang Nga-

Een Zweedse voetganger is overleden nadat hij werd aangereden door een auto bij het oversteken van een weg in Phang Nga.

De hulpdiensten zijn gisteravond om 10:00 uur op de hoogte gebracht van het incident (18 september).th) aan de Phet Kasem Road in het subdistrict Kuek Kak, het district Takua Pa.

De eerste hulpdiensten kwamen ter plaatse en troffen de zwaar beschadigde auto op de weg aan. De niet-gewonde sedanbestuurder, alleen geïdentificeerd als de heer Paramet, 26, wachtte ter plaatse op wetshandhavings- en reddingspersoneel en werd beschreven als aanvankelijk samenwerkend met de politie.

In de buurt vonden reddingsteams de gewonde man, die later werd geïdentificeerd als een Zweeds staatsburger. Hij had ernstige verwondingen opgelopen en werd later dood verklaard in een plaatselijk ziekenhuis. (De Phuket Express houdt zijn naam niet in afwachting van kennisgeving aan de ambassade en de familie.

CCTV-beelden in de buurt die door wetshandhavers werden bekeken, leken te tonen dat de Zweedse man de weg overstak toen Paramet, rijdend in een witte sedan, op hem botste.

De politie van Khao Lak zei dat de bestuurder, Paramet, wordt beschuldigd van roekeloos rijden met de dood tot gevolg. Paramet werd gearresteerd op de plaats van het ongeval, maar sprak niet met de media om zijn interpretatie van de gebeurtenissen en wat er was gebeurd te bespreken.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.