Phuket's grootste verhalen van de afgelopen week: supermarkt beroofd, bootdieven gearresteerd en meer

Hallo, Phuket Express-lezers en supporters!

Het volgende is onze wekelijkse rubriek waarin we de beste lokale verhalen van de afgelopen week in ons gebied van Phuket belichten. Het aantal verhalen verschilt van week tot week.

Deze worden gekozen en samengesteld door onze redactie en zijn ontworpen voor onze lezers om snel een "inhaalslag" te krijgen van belangrijke verhalen die ze misschien hebben gemist. We publiceren dagelijks veel verhalen en het is gemakkelijk om belangrijke gebeurtenissen of veranderingen in ons gebied uit het oog te verliezen. We doen nationale samenvattingen in een apart artikel, dit zijn alleen de beste lokale verhalen in de provincie Phuket.

Ze staan ​​niet in een bepaalde volgorde van belangrijkheid, maar ongeveer in volgorde van publicatie. Deze zijn van maandag 12 september 2022 tot en met zondag 18 september 2022.

Laten we beginnen en kijken wat de beste lokale verhalen waren!

  1. De politie is op zoek naar een verdachte die in drie uur tijd twee keer een supermarkt in Wichit heeft overvallen. De politie kwam de verdachte op het spoor en ontdekte dat het huis van de verdachte op 400 meter van de supermarkt ligt.

Een verdachte die in drie uur tijd twee keer een gemakswinkel beroofde in Wichit, werd binnen 16 uur gearresteerd.

De verdachte werd door de politie alleen geïdentificeerd als de heer Nikhom, 31. Hij werd gearresteerd in het huis van zijn familie. Hij wordt beschuldigd van nachtelijke diefstal.

2. Een verdachte is gearresteerd nadat hij in Wichit minstens vijf keer mobiele telefoons in motorfietsen had gestolen.

De verdachte bekende bij de politie dat hij mobiele telefoons had gestolen die in opbergvakken voor verschillende motoren waren geplaatst toen de eigenaar eten ging kopen of een snelle boodschap ging doen.

3. Ambtenaren zijn op zoek naar een graffitikunstenaar die kleuren heeft gespoten op grote rotsen op het eiland Racha Yai.

De graffiti was ongeveer 320 centimeter lang en 185 centimeter breed. Ambtenaren ruimden de graffiti op de rots op.

4. Een buitenlandse motorrijder werd op camera vastgelegd terwijl hij wheelies aan het maken was op een hoofdweg in Phuket.

Een groep buitenlandse motorrijders reed op de Thep Kasattri-weg in het Rassada-subdistrict, het district Mueang Phuket. Een van hen werd op camera vastgelegd terwijl hij wheelies aan het doen was.

5. De Phuket Marine Police heeft een gewapend stel gearresteerd dat naar verluidt van boten aan het stelen was op een pier in Phuket.

De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau van Phuket City. Ze werden beschuldigd van nachtelijke invasie van de pier, bootdiefstal, illegaal bezit van vuurwapens en het zonder toestemming in het openbaar dragen van een wapen.

Dat was alles voor deze week, zoals altijd bedankt voor je steun!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.