Phang Nga jaarlijks vegetarisch festival om deze maand te beginnen

FOTO: Mae Ma Jor Po-schrijn

Phang Nga-

Negen dagen lang gaat het jaarlijkse vegetarische festival in Phang Nga deze maand van start.

Medewerkers maken veel Chinese heiligdommen schoon in de stad Phang Nga om zich voor te bereiden op het jaarlijkse Phang Nga Vegetarisch Festival dat vanaf 26 september wordt gehoudenth tot oktober 4th.

Op 5 september om 00 uur begint echter een ceremonie die het symbool is van het begin van het festivalth. Tijdens het negen dagen durende festival wordt gratis vegetarisch eten gekookt bij heiligdommen voor mensen.

ondertussen in Phuket, het jaarlijkse vegetarische festival wordt gehouden vanaf 26 septemberth tot oktober 4th te.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.