Vier buitenlanders gewond na auto-ongeluk in Chalong

Chalong-

Vier buitenlanders hebben voornamelijk lichte verwondingen opgelopen, hoewel één ernstiger gewond is geraakt, nadat een buggy-auto bestuurd door de groep (een soort kart) in Chalong tegen een elektriciteitspaal was gebotst.

De hulpdiensten zijn gistermiddag (18 september) op de hoogte gebracht van het ongevalth) bij een tijgerpark bij de ingang van de weg naar de Big Buddha (Nakkerd Hill).

De reddingsteams kwamen ter plaatse en troffen vier buitenlanders aan die verwondingen hadden opgelopen in de buggy-auto bij de beschadigde elektriciteitspaal. Een van hen had ernstige verwondingen opgelopen. Deze persoon is naar het Chalong-ziekenhuis gebracht.

De groep, die naar verluidt toeristen uit het Midden-Oosten waren, vroeg specifiek om hun identificatie aan de media te onthouden. De toeristen hebben ook niet verduidelijkt hoe het ongeval heeft plaatsgevonden of spraken rechtstreeks met de pers.

De politie van Chalong onderzoekt naar verluidt de oorzaak van de crash en waarom de buggy in dit specifieke gebied werd gebruikt, wat ook niet bekend was. Er waren nog geen beslissingen genomen over de vraag of er juridische aanklachten zouden worden ingediend met betrekking tot de crash of een mogelijke financiële compensatie voor schade vanaf het moment van de pers.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.