Koppel gearresteerd met 199 methamfetaminepillen in Wichit

Wichit-

Een echtpaar werd gearresteerd met 199 methamfetaminepillen in Wichit.

De politie van Wichit meldde dat ze de heer Abdulloh 'Yoab', 43, en mevrouw Kantima 'Pan Cake', 45, hebben gearresteerd in het subdistrict Wichit, het district Muang Phuket.

Bij hen werden 199 methamfetaminepillen in beslag genomen. Ze werden naar het politiebureau van Wichit gebracht om te worden beschuldigd van illegaal bezit van een Categorie 1-drug met de bedoeling om te verkopen.

Het was niet meteen duidelijk of de verdachten juridische vertegenwoordiging hadden of dat ze een officieel pleidooi hadden gehouden. Geen van beiden sprak met de bijbehorende Thaise media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.