Marinepolitie arresteert gewapend stel dat naar verluidt van boten steelt op de pier van Phuket

Phuket -

De Phuket Marine Police heeft een gewapend stel gearresteerd dat naar verluidt van boten aan het stelen was op een pier in Phuket.

De Phuket Marine Police vertelde de Phuket Express vrijdagavond (16 september)th) dat ze een man en een vrouw hebben gearresteerd op een pier in het subdistrict Rassada, district Mueang Phuket.

De Phuket Marine Police heeft de namen of andere informatie over het paar echter niet vrijgegeven. Een van de twee was gewapend.

De arrestatie kwam nadat de Marine Police rapporten ontving van bootexploitanten in de buurt van het Tha Jeen-kanaal dat items in hun boten waren gestolen. De Phuket Marine Police zette haar onderzoek voort om de twee verdachten te arresteren.

De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau van Phuket City. Ze werden beschuldigd van nachtelijke invasie van de pier, bootdiefstal, illegaal bezit van vuurwapens en het zonder toestemming in het openbaar dragen van een wapen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.