Marinepolitie arresteert gewapend stel dat naar verluidt van boten steelt op de pier van Phuket

Phuket -

De Phuket Marine Police heeft een gewapend stel gearresteerd dat naar verluidt van boten aan het stelen was op een pier in Phuket.

De Phuket Marine Police vertelde de Phuket Express vrijdagavond (16 september)th) dat ze een man en een vrouw hebben gearresteerd op een pier in het subdistrict Rassada, district Mueang Phuket.

De Phuket Marine Police heeft de namen of andere informatie over het paar echter niet vrijgegeven. Een van de twee was gewapend.

De arrestatie kwam nadat de Marine Police rapporten ontving van bootexploitanten in de buurt van het Tha Jeen-kanaal dat items in hun boten waren gestolen. De Phuket Marine Police zette haar onderzoek voort om de twee verdachten te arresteren.

De verdachten zijn overgebracht naar het politiebureau van Phuket City. Ze werden beschuldigd van nachtelijke invasie van de pier, bootdiefstal, illegaal bezit van vuurwapens en het zonder toestemming in het openbaar dragen van een wapen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.