Buitenlandse motorrijder betrapt op camera terwijl hij wheelies doet op een hoofdweg in Phuket

Phuket -

Een buitenlandse motorrijder werd op camera vastgelegd terwijl hij wheelies aan het maken was op een hoofdweg in Phuket.

Een video van het incident werd in het weekend (16 september) in een lokale Facebook-groep geplaatst. Een groep buitenlandse motorrijders reed op de Thep Kasattri-weg in het Rassada-subdistrict, het district Mueang Phuket. Een van hen werd op camera vastgelegd terwijl hij wheelies aan het doen was.

Netizens van sociale media maakten zich zorgen over het gevaarlijke gedrag en wilden dat de politie verdere actie ondernam.

De politie van Mueang Phuket was naar verluidt op de hoogte van het incident en bekeek de beelden. Het was onduidelijk of de video zou uitmonden in een volwaardig onderzoek en een poging om de berijder te lokaliseren.

De namen en nationaliteiten van de personen op de beelden waren op het moment van de pers nog niet geïdentificeerd.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.