Bestuurder ontsnapt aan verwondingen na aanrijding met koe in Kathu

Kathu –

Een onbekende mannelijke bestuurder is ontsnapt aan verwondingen nadat zijn auto in Kathu in botsing kwam met een koe.

De politie van Kathu werd dit weekend op de hoogte gebracht van het ongeval op de Phra Phuket Kaew Road in de buurt van een tankstation.

De politie kwam ter plaatse en trof de beschadigde auto op de weg aan. De niet-geïdentificeerde mannelijke bestuurder, die niet gewond was, vertelde de politie van Kathu dat een groep koeien de weg overstak. Hij kon niet op tijd stoppen en botste tegen een van de runderen, die ongedeerd leek, en liep met de rest van de kudde van de weg af.

De politie van Kathu zet haar onderzoek echter voort om de eigenaren van de koe te vinden en de gezondheid van het dier te controleren. Het was onduidelijk waarom de koeien schijnbaar vrij rondliepen over een weg.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.