Twee mensen gearresteerd met 3,000 methamfetaminepillen in Phuket

Phuket -

Twee mannen zijn gearresteerd met meer dan 3,000 methamfetaminepillen in Phuket.

Een team van de provinciale politie van Phuket heeft deze week Danuphon 'Da' Nueangdara, 40, en Amornthep 'Man' Plodpai, 29 gearresteerd. Ze werden allebei gearresteerd in een resort aan Don Jom Tao Road in het subdistrict Thep Kasattri in het district Thalang.

Bij hen werden 3,213 methamfetaminepillen in beslag genomen. Ze worden allebei beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling om te verkopen.

Het was niet meteen duidelijk of de twee mannen juridische vertegenwoordiging hadden. Ze hebben geen verklaring vrijgegeven over de beschuldigingen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya en Chonburi, met de nadruk op vertalingen tussen het Thais naar het Engels en bemiddelt tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve bij het pendelen tussen de drie.