Zwerfhonden betrapt na achtervolging van toeristen en bewoners in Phuket

Rassada, Phuket –

Zwerfhonden werden betrapt nadat ze toeristen en bewoners achtervolgden in de buurt van een openbaar park in Phuket City.

De gemeente Phuket kreeg van bewoners bericht dat woedende zwerfhonden toeristen en bewoners achtervolgden in de buurt van het Toh Sae Hill Public Park in het Rassada-subdistrict, Mueang Phuket District.

De gemeente Phuket heeft contact opgenomen met het Phuket Live Stock Office. Deze week werden drie woedende zwerfhonden gevangen met behulp van verdovingsschoten. Ze werden overgebracht naar het zwerfhondenopvangcentrum in het Bang Khanun Forest Park in Thalang.

Volgens de gemeente Phuket zijn de honden niet gewond geraakt.

Zwerfhonden in Thailand zijn vaak een polariserend onderwerp geweest met veel gepassioneerde meningen en standpunten, merkt TPN-media op.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.