Koninklijke Thaise marine redt buitenlanders nadat jacht kapot gaat in Krabi

Krabi-

De Royal Thai Navy heeft verschillende buitenlanders gered nadat hun jacht midden op zee in Krabi kapot ging.

Gisteren (15 september) werd de Koninklijke Thaise Marine in Krabi op de hoogte gesteld van het kapotte jacht nabij het Lan Ta Noi-eiland, tien meter van de kust.

De Royal Thai Navy ging op zoek naar het jacht, wat ongeveer een uur duurde om het schip te vinden vanaf de locatie die ze hadden gestuurd. Op het jacht werden meerdere buitenlanders gevonden die op hulp wachtten. Lokale vissersboten werden gevraagd het jacht terug naar de kust te trekken.

De buitenlanders weigerden hun namen of nationaliteiten aan de pers te geven en het was niet meteen duidelijk wat er mis was gegaan op het jacht.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.